طرز تهیه سوشی موز ، شیک ترین فینگرفود برای مهمونی و صبحانه

به گزارش قالب وبلاگ ها، سوشی موز یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجذوب کننده است که روش تهیه خیلی ساده و راحتی دارد. سوشی موز معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده بچه ها یا بزرگسالان و به عنوان یک حتی برای مهمانی ها و دورهمی ها هم مناسب است. سوشی موز را می توانید به روش های متنوعی درست کنید و روی سوشی را با انواع مغزها یا میوه ها تزیین و سرو کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه سوشی موز به چند روش و نکات خوشمزه شدن سوشی موز را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سوشی موز ، شیک ترین فینگرفود برای مهمونی و صبحانه

مواد لازم برای تهیه سوشی موز (روش اول)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
نان تورتیلا1 عدد
کره بادام زمینی3 قاشق غذاخوری
مارمالاد با طعم دلخواه2 قاشق غذاخوری
موز1 عدد

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی سوشی موز: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوشی موز با نان تورتیلا

سوشی موز ظاهری شبیه یا ماهی دارد ولی با مواد دیگری درست می گردد و برای صبحانه یا عصرانه مناسب است. در ادامه طرز تهیه سوشی موز مرحله به مرحله را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: نان تورتیلا را آماده کنید

در ابتدا، نان تورتیلا را روی یک سطح تمیز بگذارید. دقت کنید که نان نباید خیلی خشک یا خمیری باشد. بعلاوه نباید روی نان، سوراخ یا منافذ درشت وجود داشته باشد. نان را به صورت مستطیلی و در میزان موز برش بزنید. مثلا ابعاد 20 در 30 سانتی متری برای برش زدن نان ترتیلا مناسب است.

در صورت تمایل می توانید انواع نان صنعتی را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: مواد را روی نان بمالید

در ادامه روی نان، کره بادام زمینی () را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید تا همه قسمت های نان را بپوشاند. سپس روی کره بادام زمینی را مارمالاد با طعم دلخواه بریزید. مارمالاد را هم روی کره بادام زمینی با پشت قاشق پخش کنید تا کاملا یکدست شوند.

برای خرید انواع مارمالاد و کره بادام زمینی می توانید از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری اقدام کنید.

مرحله سوم: موز را روی نان بگذارید

در ادامه، پوست موز را بگیرید. موز را در یک سمت نان بگذارید و از همان سمت، نان را بپیچید تا یک رول موز داشته باشید. اگر می خواهید روی ترافل موز را تزیین کنید، می توانید روی نان را کره بادام زمینی بریزید و در مخلوط مغزهای خرد شده یا کنجد و پودر نارگیل بچرخانید.

مرحله آخر: سوشی موز را سرو کنید

موز و نان رول شده را در یخچال به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. اگر زمان بیشتری دارید می توانید تا 1 یا 2 ساعت، سوشی موز را در یخچال قرار دهید. سپس سوشی موز را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز و دندانه دار، به صورت حلقه ای در حلقه های 2 تا 3 سانتی متری برش بزنید. سوشی موز را به صورت سرد سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سوشی موز (روش دوم)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
نوتلا یا شکلات صبحانه3 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی یا کره کنجد1 قاشق غذاخوری
موز1 عدد
نان لواش1 عدد
مغز بادام یا فندق (خرد شده)2 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی سوشی موز: 8 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوشی موز با نان لواش

در این روش به جای تورتیلا از نان لواش بهره ببرید و مواد را می توانید به دلخواه تغییر دهید. سوشی موز را به روش زیر می توانید درست کنید.

مرحله اول: مواد سوشی موز را آماده کنید

در ابتدا، نان لواش را روی یک سطح بگذارید. بهتر است نان لواش، مستطیلی باشد. روی نان را 2 قاشق غذاخوری از شکلات صبحانه بریزید و با پشت چاقوی یا پشت قاشق صاف کنید. کره کنجد یا کره بادام زمینی را روی شکلات صبحانه بریزید و آن را هم صاف کنید.

برای خرید شکلات صبحانه و نوتلا می توانید از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری اقدام کنید.

مرحله دوم: سوشی موز را ول کنید

سپس موز را پوست بگیرید و یک سمت نان بگذارید. نان را بپیچید تا یک رول کاملا پیچیده داشته باشید. روی سوشی موز رول شده، 1 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه بریزید تا همه جای آن را بپوشاند. سپس سوشی موز را در بادام یا فندق خرد شده بچرخانید تا مغزها به لایه شکلاتی بچسبند.

مرحله سوم: سوشی موز را سرو کنید

سوشی موز را در یخچال بگذارید و 1 ساعت صبر کنید. اگر عجله دارید، می توانید سوشی موز را برای 10 دقیقه در فریزر بگذارید. وقتی سوشی موز خودش را گرفت، آن را از یخچال بیرون بیاورید. با چاقوی تیز دندانه دار، سوشی را به قطعات کوچک و حلقه ای برش بزنید و آن را سرو کنید.

روش تهیه سوشی موز بدون نان

می توانید سوشی موز را بدون نان هم درست کنید. برای این کار، یک موز را پوست بگیرید و روی آن شکلات صبحانه بریزید. برای راحتی کار می توانید یک سیخ نازک چوبی در موز فرو کنید و سیخ را بگیرید.

بهتر است شکلات را کمی گرم کنید تا روان و رقیق گردد و بهتر به موز بچسبد. همه موز که به شکلات آغشته شد، آن را در مغز فندق، بادام یا پسته خرد شده بغلتانید. همه قسمت های موز که به مغزها آغشته شد، آن را در یخچال بگذارید تا سفت گردد. سپس موز را به صورت حلقه ای خرد کنید و آن را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سوشی موز

  • می توانید از خامه صبحانه، پنیر خامه ای، انواع مربا، انواع مارمالاد، کره بیسکویت، کره پسته، کره بادام زمینی، کرم کنجد و … برای درست کردن سوشی موز بهره ببرید.
  • برای تزیین روی سوشی موز می توانید از پودر نارگیل، انواع آجیل خرد شده، بیسکویت خرد شده و … بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سوشی موز

چه نانی برای سوشی موز مناسب است؟

برای تهیه سوشی موز، برترین نان، نان ترتیلا یا انواع نان های نازک مثل نان لواش، نان یوفکا، نان هزار کاره و … است. نانی که برای تهیه سوشی موز به کار می برید، نباید خشک، شکننده یا دارای سوراخ باشد.

چه کار کنیم که نان سوشی باز نگردد؟

برای جلوگیری از باز شدن سوشی موز، مایه میانی سوشی موز، مثل نوتلا، کره بادام زمینی و مارمالاد را به میزان ای بهره ببرید که لبه ها را به هم بچسباند. اگر لبه ها باز شدند، از این مواد بهره ببرید و برای چند دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه سوشی موز ، شیک ترین فینگرفود برای مهمونی و صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوشی موز ، شیک ترین فینگرفود برای مهمونی و صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید