طرز تهیه بیسکوییت شکری نوستالژیک و خوشمزه
به گزارش قالب وبلاگ ها، همه ما دوست داریم بعد از یک روز سخت و طولانی، با یک نوشیدنی و دسر هیجان انگیز از خودمان پذیرایی کنیم؛ اما شاید همه ما وقت یا حوصله درست کردن دسرهای پیچیده و حرفه ای را نداشته باشیم. امروز قصد داریم بیسکوییت شکری ساده و خوشمزه ای که در خانه بیشتر مادربزرگ هایمان پیدا می شد را به شما آموزش دهیم؛ پس با ما باشید.
موادلازم برای تهیه بیسکوییت شکری
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک فنجان (224 گرم)
- شکر سفید یک فنجان
- عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
- روغن بادام نصف قاشق چای خوری
- تخم مرغ یک عدد
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
- آرد سه فنجان
طرز تهیه بیسکوییت شکری
مرحله اول
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله دوم
در کاسه میکسر کره و شکر را تا زمانی که نرم شوند هم بزنید (حدود سه دقیقه).
مرحله سوم
تخم مرغ، عصاره وانیل و روغن بادام را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
کاسه دیگری بردارید، بیکینگ پودر، نمک و آرد را در آن بریزید و هم بزنید. ترکیب را به آرامی به مایه اضافه کنید. اگر مایه شما برای میکسر بیش از حد سفت شد، آن را از کاسه میکسر خارج نموده، دست خود را با آب نمدار کنید و آغاز به ورز دادن خمیر کنید.
مرحله پنجم
به خمیر استراحت ندهید. روز سطحی آرد بپاشید، خمیر را رول کنید و سپس آن را به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید و برش دلخواه بزنید (یا با قالب طرح دلخواهتان قالب بزنید).
مرحله ششم
- بیسکوییت ها را روی ظرف فر بچینید و مقداری شکر روی آن ها بپاشید و بعد داخل فر قرار دهید. بعد از حدود 6-8 دقیقه بیسکوییت های شما آماده است.
- مدتی اجازه دهید روی کاغذ شیرینی پزی خنک شوند سپس آن ها را سرو کنید. اگر مایل باشید می توانید با خامه، رنگ خوراکی، انواع میوه و شکلات این بیسکوییت ها را تزیین کنید.
- اگر در پی دستور تهیه شیرینی خشک و ساده از این قبیل هستید، سری هم به طرز تهیه کوکی شکلاتی بدوون گلوتن، کوکی مربایی هم سر بزنید.