طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری ، دستور آسان و سریع

به گزارش قالب وبلاگ ها، روسیه در معرفی غذاهای خوشمزه و بین المللی به جهان از گذشته تا به حال زبان زد بوده است. یکی از این غذاهای خوشمزه روسی که به آسانی هم تهیه می گردد، پیراشکی است. بدون شک نام این غذا را شنیده یا آن را امتحان نموده اید و می دانید که به روش های گوناگون و با مواد مختلف تهیه می گردد. اما نکته جالب در خصوص پیراشکی، خمیر آن است چون این خمیر را علاوه بر استفاده برای پیراشکی می توانید برای انواع شیرینی هم بهره ببرید. یکی از مجذوب کننده ترین غذاهایی که می گردد با این خمیر تهیه کرد پیراشکی گوشت و قارچ است که به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید. روس ها خوشمزگی این غذا را بافت نرم و منسجم خمیرش می دانند. ما با توجه به اهمیت خمیر پیراشکی، در ادامه این مطلب طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری را آورده ایم تا آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری ، دستور آسان و سریع

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی فوری

  • آرد همه منظوره 240 گرم
  • آب 175 میلی لیتر
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری

1. مواد را مخلوط کنید

اولین مرحله در طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری، مخلوط کردن مواد است. برای این کار احتیاج است که یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا آرد، نمک و آبی که به دمای 110 تا 120 درجه فارنهایت (43 تا 48 درجه سانتی گراد) رسیده را در آن بریزید. با یاری یک قاشق چوبی بزرگ، مواد را آن قدر هم بزنید که آب جذب آرد گردد. با این کار دیگر در ورز دادن خمیر مسئله ای نخواهید داشت.

2. خمیر را ورز دهید

خمیر را به مدت 10 تا 5 دقیقه به خوبی ورز دهید. با خوب ورز دادن خمیر از جدا شدن مواد از یک دیگر جلوگیری کنید. اگر دستان شما توان ورز دادن خمیر را ندارد، از هم زن برقی پایه دار و قلاب خمیرش یاری بگیرید. برای این کار، تمام مواد را در کاسه هم زن بریزید و مواد را با دور کم به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید. در نهایت خمیر را از کاسه خارج کنید و آن را با دست برای سه دقیقه ورز دهید تا مانند تصویر گردد.

3. زمان دهید تا خمیر استراحت کند

خمیری که آماده شده را داخل یک کاسه بزرگ بگذارید و روی آن را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت کامل استراحت کند. این استراحت منجر به دو برابر شدن حجم خمیر یا پف کردن آن می گردد.

برای دو برابر شدن حجم خمیر می توانید از مایه خمیر هم بهره ببرید، هنگام مخلوط کردن در مرحله اول، خمیر مایه را هم می توانید با دیگر مواد مخلوط کنید.

4. خمیر پیراشکی تان آماده است

خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و دوباره آن را برای پنج دقیقه ورز دهید. این ورز دادن به از بین رفتن حباب های خمیر یاری می نماید و به آن حالت بهتری می دهد. در ادامه خمیر را با یاری وردنه صاف کنید. دقت داشته باشید اگر تخته برای خمیر شما کوچک یا بزرگ بود، می توانید مایه خمیر خود را به دو قسمت تقسیم نموده و دیگر مراحل را پیش ببرید.

نکاتی برای ورز دادن خمیر

برای آن که خمیرتان بهتر باشد در هنگام ورز دادن آن باید نکاتی را رعایت کنید:

  • اگر آردتان کمی چسبناک بود، می توانید روی آن هم کمی آرد بپاشید.
  • اگر هنگام ورز دادن خمیر به سطح چسبید، روی سطح را حتما کمی آردپاشی کنید.
  • در صورت چسبیدن خمیر به دست تان هنگام ورز دادن، کمی آن ها را با روغن مایع چرب کنید.

5. خمیر را قالب بزنید

در ادامه طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری، بعد از صاف کردن خمیر باید به یاری یک کاتر هفت یا 10 سانتی متری قالب بزنید، البته از یک کاسه یا لیوان هم برای قالب زدن می توانید یاری بگیرید. همه این مقدار ها بستگی به سلیقه شما دارد. خمیر پیراشکی تان آماده است، از این خمیر می توانید در طرز تهیه پیراشکی سوسیس یا طرز تهیه اسفناج ساده و خوشمزه بهره ببرید.

خمیر پیراشکی را به راحتی می توانید در منزل برای وعده های غذایی خود آماده کنید.

نکات تکمیلی طرز تهیه خمیر پیراشکی

در این مطلب دستوری سریع و آسان تهیه خمیر پیراشکی را که بسیار پرطرفدارست برای تان گفتیم، با این حال در ادامه به سوالاتی که در حین آماده کردن این خمیر ممکن است برایتان پیش بیاید، جواب می دهیم تا تجربه ای لذت بخش از این آشپزی داشته باشید.

آیا خمیر پیراشکی را برای مدت طولانی می توان نگه داشت؟

بله. خمیر را به چانه های گردی تقسیم نموده و آن ها را روی یک کاغذ روغنی آرد پاشیده شده بگذارید، سپس این کاغذها را جمع کنید و هر کدام از آن ها را داخل یک پلاستیک فریزر بگذارید. برای آن که خمیرهایتان بوی پلاستیک فریزر به خود نگیرند، می توانید همه چانه ها را با هم داخل یک ظرف پلاستیکی بگذارید و درب آن را ببندید. با این کار می توانید آن ها را به مدت یک ماه در فریزر نگه داری کنید.

از این خمیر برای تهیه شیرینی هم می توان استفاده کرد؟

بله. این خمیر تنها کاربرد غذایی ندارد. از آن در طرز تهیه پیراشکی پفکی یا طرز تهیه پیراشکی بازاری هم می توانید بهره ببرید.

دمای آب دقیقا باید به چه صورت باشد؟

آب در طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری نقش مهمی دارد، به این خاطر که نباید خیلی سرد یا خیلی داغ باشد. بنابراین بهتر است که اجازه دهید آب به دمای محیط برسد. با این حال اگر خمیر را با آب گرم تهیه کردید، جای نگرانی نیست؛ لطافت خود را از دست نمی دهد.

اگر خمیر پیراشکی خشک بود، چه باید کرد؟

رطوبت هوا تاثیر مستقیمی در مقدار آب مورداحتیاج خمیر دارد، پس در صورت خشک بودن خمیر می توانید یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید. ترجیحا بهتر است که از آب به دمای محیط رسیده بهره ببرید. از سویی دیگر اگر خمیرتان خیس بود، یک قاشق غذاخوری به آن آرد اضافه کنید.

خمیر را به چه صورتی باید باز کرد؟

برای باز کردن خمیر پیراشکی دو راه آسان و سخت وجود دارد که هر دوی آن را برایتان شرح می دهیم تا هرکدام را که خواستید، انجام دهید.

  1. خمیر را پهن کنید و دو سر وردنه را روی آن به سمت جلو و عقب بچرخانید، سپس آن را 90 درجه بچرخانید. این عمل را تکرار کنید تا خمیر به قطر سه سانتی متر برسد.
  2. در این روش از دست راست برای باز کردن خمیر و از دست چپ برای چرخاندن خمیر استفاده می کنید. به این موضوع دقت داشته باشید که وردنه ای که در دست راست تان قرار گرفته است، هرگز نباید از سطح خمیر بلند گردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری ، دستور آسان و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیراشکی فوری ، دستور آسان و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید