انواع سالاد مکزیکی: فستیوال طعم ها
به گزارش قالب وبلاگ ها، با وجود تنوع بالای سالادها، انواع سالاد مکزیکی از محبوبیت ویژه ای برخوردارند. سالاد میوه، سالاد کلم، سالاد شیرازی و سالاد سزار انواع دیگری از سالاد به حساب می آیند. در این مقاله از خبرنگاران طرز تهیه چند نوع سالاد مکزیکی را برای شما ذکر خواهیم کرد.
دستور تهیه انواع سالاد مکزیکی
با استفاده از انواع سیزیجات می توان سالاد مکزیکی درست کرد. علاوه بر این تهیه سس های خوشمزه در خوشمزه تر شدن این نوع سالاد اثر بسزایی دارد. شما به راحتی می توانید انواع سالاد مکزیکی را با توجه به سلیقه خود در خانه تهیه کنید. این سالاد همراه غذا یا به تنهایی سرو شده و یکی از برترین وعده های غذایی گیاهخواران محسوب می گردد. در ادامه چند روش تهیه سالاد مکزیکی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی
انواع سبزیجات نگینی شده برای تهیه این سالاد مکزیکی استفاده می گردد.
مواد لازم
- 1 عدد کاهو پیچ
- 1 عدد پیاز قرمز
- 1 عدد هویج
- 2 عدد خیار میانه
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 1 عدد کدو سبز
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 1/2 فنجان ذرت شیرین
- 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
- 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به مقدار اندک
طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی
برای تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی سعی کنید سبزیجات تازه تهیه کنید. بعد از شستشوی سبزیجات نوبت به نگینی کردن آنها می رسد. مقدار سبزیجات باید به گونه ای باشد که با چنگال به راحتی برداشته شوند. پس از آن که تمام سبزیجات ذکر شده در مواد اولیه را نگینی کردید، ذرت شیرین را که به مدت 20 دقیقه جوشیده است، به سالاد بیفزایید. در نهایت، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ظرف سالاد اضافه کنید.
سالاد مکزیکی، برترین وعده غذایی گیاهخواران
اگر گیاهخوار هستید یا از بشقاب سبزیجات استقبال می کنید، پیشنهاد می کنیم که این سالاد مکزیکی را در خانه برای خود یا در مهمانی ها تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- نخود سفید 450 گرم
- لوبیا قرمز 450 گرم
- گشنیز 1 قاشق غذاخوری
- ذرت شیرین 2 فنجان
- فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
- پیازچه خرد شده 1 فنجان
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی
- برای تهیه این سالاد مجلسی ابتدا نخود، لوبیا و ذرت را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا به مقدار کافی نرم شوند.
- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس همراه پیازچه و گشنیز خرد شده در ظرف سالاد به شکلی که دوست دارید، بچینید.
- از طرفی دیگر فلفل دلمه ای قرمز و سبز را نیز برش زده و در ظرف سالاد قرار دهید.
- کنار آنها ذرت، نخود و لوبیای آماده شده را قرار دهید.
- برای تهیه سس سالاد، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط نموده و روی مواد سالاد اضافه کنید.
- گشنیز را برای تزیین سالاد هم می توانید بهره ببرید.
انواع سالاد مکزیکی با کلم
کلم مانند خیار و گوجه فرنگی در بسیار از سالادها حتی انواع سالاد مکزیکی دیده می گردد. به همین دلیل چند دستور تهیه سالاد مکزیکی ارائه می گردد.
برترین سالاد مکزیکی با کلم
برای تهیه یکی از برترین سالادهای مکزیکی با کلم داشتن چند ماده اولیه و پیروی از دستور تهیه ساده سالاد الزامی است.
مواد اولیه برترین سالاد مکزیکی با کلم
- 4 پیمانه کلم بنفش
- 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای زرد
- 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز
- 1 پیمانه هویج خرد شده
- 1/2 پیمانه گشنیز خرد شده
- 1 پیمانه پیازچه خرد شده
- 1 پیمانه سیب زمینی پخته شده
مواد اولیه سس سالاد مکزیکی
- 3/4 قاشق چای خوری پودر زیره
- 2/3 پیمانه آبلیموی تازه
- 1/2 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
- 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 1 قاشق سوپ خوری عسل
- مقدار کمی نمک
دستور تهیه برترین سالاد مکزیکی با کلم
- برای تهیه این سالاد مکزیکی ابتدا کلم پیچ و کلم بنفش را شسته و در ابعاد نازک و کوچک خلالی کنید.
- فلفل دلمه ای قرمز و زرد را نگینی و هویج را رنده کنید
- اکنون نوبت به افزودن پیازچه و گشنیز خرد شده و سیب زمینی پخته نگینی می رسد.
- در نهایت نوبت به تهیه سس می رسد. باید عسل را با روغن زیتون، پودر فلفل، پودر تخم گشنیز و نمک را به خوبی مخلوط کنید.
- هنگام سرو سس را به سالاد مکزیکی بیفزایید.
سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت
برای تهیه انواع سالاد مکزیکی می توانید از کالباس بهره ببرید. به این روش افرادی که با بشقاب سبزیجات میانه ای ندارند، می توانند طعم متفاوت از سالاد مکزیکی را تجربه نمایند. اکنون طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت را به شما توضیح می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم
- کلم پیچ بنفش: 1/2 پیمانه
- کلم پیچ سفید: 1/2 پیمانه
- ذرت شیرین: 1 پیمانه
- کالباس: 300 گرم
- سس مایونز: 1 پیمانه
- سرکه: 4 قاشق غذاخوری
- ماست: 1 پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت
برای تهیه سالاد مکزیکی با کالباس باید کلم پیچ های بنفش و سفید را به صورت خلالی خرد کنید. از طرفی کالباس به مقدار میانه خرد و به کلم پیچ ها اضافه کنید. در نهایت نوبت به افزودن ذرت شیرینی می رسد که 20 دقیقه جوشیده و نرم شده است.
برای تهیه سس این سالاد کافی است سس مایونز، ماست، سرکه، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید. اگر طعم ترش تری می پسندید می توانید از آبلیمو نیز اضافه کنید. در سرانجام، هنگام سرو، سس را روی سالاد اضافه نمایید. هرچند می توانید سس را در ظرفی جداگانه سرو کنید و روی سالاد نریزید.
سالاد مکزیکی با مرغ
شما می توانید انواع سالاد مکزیکی خود را با گوشت مرغ هم درست کنید. دستورالعملی که در ادامه توضیح می دهیم درباره سالاد مکزیکی با مرغ است.
مواد اولیه
- گوشت مر غ: 300 گرم
- کلم پیچ سفید: 250 گرم
- کلم پیچ بنفش: 250 گرم
- هویج: 1 عدد میانه
- ذرت شیرین: 80 گرم
- خیار شور: 2 عدد
- نخود فرنگی: 80 گرم
- ماست: 300 گرم
- سس مایونز: 200 گرم
- سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: مقدار کافی
طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
- در تهیه سالاد مکزیکی با مرغ باید کلم ها را بعد از شستشو، به صورت خلالی ریز کنید.
- سپس هویج ها رنده نموده و همراه مرغ ریش ریش شده به کلم ها اضافه نمایید.
- اکنون نوبت به افزودن نخود فرنگی، ذرت شیرین و خیار شور خرد شده است.
- هنگام تهیه سس ابتدا سس مایونز و ماست را کامل مخلوط کنید.
- در نهایت، روغن زیتون، سرکه سفید آبلیمو، نمک و فلفل را به ترکیب سس و ماست افزوده و کامل هم بزنید.
سالاد مکزیکی با ماکارونی
برای اینکه سالاد مکزیکی متفاوتی تهیه کنید، می توانید ماکارونی را در دستور پخت خود قرار دهید. نمونه ای از طرز تهیه سالاد مکزیکی با ماکارونی در ادامه به شما توضیح داده شده است.
مواد اولیه
- 500 گرم ماکارونی فرمی
- 100 گرم ذرت شیرین
- 300 گرم لوبیا قرمز
- 100 گرم زیتون سیاه
- 10 عدد گوجه فرنگی
- 50 گرم پیازچه خرد شده
- 100 گرم خیار شور خرد شده
- 100 گرم سس مایونز
- 150 گرم خامه
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- مقدار کافی نمک
طرز تهیه سالاد مکزیکی با ماکارونی
- ابتدا ماکارونی های فرمی را در قابلمه آب جوش بریزید و 10 دقیقه صبر کنید.
- لوبیا را چند ساعت خیسانده و به مدت کوتاهی آن را بپزید.
- ذرت شیرین هم به 20 دقیقه زمان برای جوشاندن احتیاج دارد.
- بعد از اینکه ماکارونی، لوبیا قرمز و ذرت آماده و خنک شدند، در ظرفی مخلوط کنید.
- اکنون نوبت به افزودن خیار شور و پیازچه می رسد.
- برای تهیه سس کافی است ابتدا سس مایونز و خامه را به طور کامل با هم ترکیب کنید. سپس پودر سیر، پودر میخک، نمک و آبلیمو را به آن ترکیب بیفزایید. اکنون نوبت مخلوط کردن کامل این سس می رسد.
- هنگام سرو سالاد سس آماده شده را روی سالاد بریزید تا سالاد مکزیکی شما طعم سس بدهد.
سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو
آووکادو و پنیر دو ماده دیگری هستند که به سالاد مکزیکی طعم خوشمزه ای می دهند.
مواد اولیه
- به مقدار لازم گشنیز
- 80 گرم ذرت
- 100 گرم پنیر فتا
- 5 عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد آووکادوی رسیده
- 1 عدد پیاز قرمز
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- آجیل به مقدار دلخواه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک و زیره به مقدار کم
- 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
- نمک و فلفل و پودر زیره به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو
- در همان ابتدای کار تمام مواد از جمله گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه و آووکادو را خرد کنید.
- پنیر فتا را به صورت مکعبی و در ابعاد میانه برش بزنید.
- اکنون نوبت به افزودن ذرت و پنیر فتای خرد شده را به مواد خرد شده دیگر در ظرف سالاد اضافه کنید.
- آجیل هم برای تزیین کردن سالاد ضروری است.
- در نهایت، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به ظرف سالاد افزوده و مواد را هم بزنید تا یکدست گردد.
جمع بندی
برای تهیه انواع سالاد مکزیکی می توانید از سبزیجات متنوع، گوشت مرغ و کالباس بهره ببرید. آنچه در این مقاله از قالب وبلاگ ها توضیح دادیم، تعداد انگشت شماری از دستورالعمل های تهیه سالاد مکزیکی به شمار میرود. شما می توانید نظرتان درباره سالاد مکزیکی مورد علاقه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: اسنپ فود