طرز تهیه شیرینی مشهدی ، روش پخت شیرینی مربایی با ماندگاری بالا برای عید

به گزارش قالب وبلاگ ها، شیرینی مربایی یکی از شیرینی های پرطرفدار در عید نوروز است که معمولا در بیشتر خانه ها برای پذیرایی از مهمانان نوروزی تدارک دیده می گردد. طرز تهیه این شیرینی چندان سخت نیست و می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه شیرینی مشهدی ، روش پخت شیرینی مربایی با ماندگاری بالا برای عید

به گزارش قالب وبلاگ ها، شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ماندگاری بالایی دارد؛ برای همین معمولا در فهرست شیرینی های نوروزی قرار گرفته است.

  • آشنایی با روش تهیه شیرینی مربایی فندق و بادام

برای تهیه این شیرینی می توانید از انواع مربا بهره ببرید و روی شیرینی ها را با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی

پودر قند: 100 گرم

روغن جامد: 300 گرم

آرد: 600 گرم

شیر: 1 /4پیمانه

شربت یا عسل: 1/4پیمانه

تخم مرغ درشت: 1 عدد

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

مارمالاد یا ژله مغزی: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر: 1 لیوان

آب: 1/2 لیوان

گلاب: 1 ق غذا خوری

زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه شربت

ابتدا شکر و آب را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و غلیظ گردد، سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت به غلظت لازم برسد. در این مرحله شربت را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه شیرینی مشهدی

1. ابتدا روغن یا کره را آب کنید. سپس روغن و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا نرم و پوک گردد.

2. تخم مرغ را همراه وانیل به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. سپس شربت و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. احتیاج به همزدن زیاد نیست در حدی که مواد مخلوط و یکدست شوند کافی است.

3. آرد الک نموده را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید. خمیر را نباید اصلا با دست ورز دهید، زیرا شیرینی مشهدی تان خشک می گردد. فقط کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر جمع گردد. سپس روی خمیر را بپوشانید و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

4. پس از استراحت خمیر آن را بین دو نایلون به یاری وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و به دلخواه برش بزنید. باید به دوصورت برش بزنید؛ یک نوع به شکل ساده و دیگری را به شکل میان تهی برش بزنید. خمیر ساده را داخل یک سینی و خمیر میان تهی را داخل سینی دیگر بچینید.

5. شیرینی های ساده را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بگذارید 15 دقیقه بپزد. سپس سینی شیرینی های میان تهی را در فر قرار دهید تا در 15 دقیقه بپزند. سپس از فر خارج کنید تا همه شیرینی ها خوب خنک شوند.

6. وقتی خنک شدند روی قسمت سوراخ دار کمی شربت بزنید و پودر نارگیل یا کنجد یا هر نوع مغزی که دوست دارید، رویش بریزید. روی قسمت ساده هم مارمالاد یا هر نوع مربای دلخواه خود را بزنید و دو قسمت را روی هم قرار دهید. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه شیرینی مشهدی ، روش پخت شیرینی مربایی با ماندگاری بالا برای عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مشهدی ، روش پخت شیرینی مربایی با ماندگاری بالا برای عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید