آسان ترین طرز تهیه های جوجه چینی
به گزارش قالب وبلاگ ها، جوجه چینی غذای محبوب و بین المللی است که مبدأ آن به کشور چین باز می گردد. این غذا طعم لذیذ و دلچسبی دارد و در اغلب رستوران های داخل و خارج از کشور سرو می شوند. علیرغم انواع جوجه کباب که در فر یا باربیکیو تهیه می گردد، جوجه چینی را به راحتی می توانید در آشپزخانه خود آماده کنید.
طرز تهیه جوجه چینی در منزل به دو روش انجام می گردد و هر دو روش بسیار آسان هستند. ما در این مقاله از قالب وبلاگ ها دو روش طرز تهیه جوجه چینی را به شما آموزش می دهیم. کلیه مواد اولیه دستورهای آشپزی زیر در قالب وبلاگ ها موجود هستند. برای پخت جوجه چینی به روش های زیر، می توانید مواد لازم را از قالب وبلاگ ها تهیه کنید.
طرز تهیه جوجه چینی با ماست
دستور آشپزی که در زیر مشاهده می کنید مربوط به تهیه جوجه چینی با ماست در ماهیتابه است. مواد اولیه زیر به تعداد 4 نفر، حداقل زمان آماده سازی حداقل 4 ساعت (حداکثر 13 ساعت) و زمان پخت حداکثر 2 ساعت است.
مواد لازم
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
عصاره لیمو ترش | به میزان دلخواه |
ماست پر چرب | 3 قاشق غذا خوری |
دم نموده زعفران | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 100 گرم |
روغن سرخ کردنی مایع | به میزان لازم |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
سیخ چوبی مخصوص جوجه چینی | به تعداد لازم |
طرز تهیه مایع جوجه چینی
- ابتدا پیاز را خلالی نموده و در ظرفی ریخته و خوب ورز دهید تا پیاز لعاب دهد.
- سپس دم نموده زعفران و عصاره لیمو ترش تازه را به آن افزوده و مجدد هم بزنید.
- حالا نوبت افزودن فلفل دلمه ای خورد شده است.
- مخلوط به دست آمده را کاملاً هم بزنید تا عطر و دم مواد به خورد هم برود.
- ماست را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- سینه های مرغ را به قطعات دلخواه برش زده و به مایع جوجه چینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت استراحت دادن به مواد جوجه چینی است. برای این که جوجه چینی خوشمزه تری داشته باشید، روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از گذشت 1 ساعت ظرف را از یخچال خارج نموده و میزانی روغن مایع به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- سپس درب ظرف را پوشانده و دوباره آن را در یخچال قرار دهید. مواد جوجه چینی، هرچه زمان بیشتری در یخچال قرار داشته باشد، کباب جوجه چینی لذیذتری خواهید داشت. حداکثر زمان قرار گیری مواد در یخچال برای بار دوم 10 الی 12 ساعت است. اما در شرایطی که زمان برای پذیرائی از میهمانان کم است، مواد جوجه چینی به مدت 2 ساعت هم در یخچال باشد، مناسب است.
- پس از گذشت زمان دوم ظرف را از یخچال خارج کنید. اجازه دهید مواد به دمای محیط برسند.
طرز تهیه جوجه چینی با سیخ
- ابتدا سیخ های چوبی مخصوص جوجه چینی را از بازار تهیه کنید. برای این کار می توانید از فروشگاه قالب وبلاگ ها نیز بهره ببرید.
- برای این که سیخ ها در تابه نسوزند، باید آنها را نم دار کنید. سیخ ها را آبکشی و سپس رطوبت گیری کنید.
- سینه های مرغ طعم دار شده را از مواد خارج نموده و به سیخ بکشید.
- در تابه ای در دار، میزان کره و روغن مایع داغ کنید.
- سیخ های جوجه چینی را یکی یکی در تابه بچینید تا کف ظرف پر گردد.
- سپس درب تابه را روی ظرف قرار دهید و شعلهٔ اجاق گاز را کم کنید.
- برای این که مرغ ها کاملاً بپزند پس از گذشت زمان پخت اولیه، درب تابه را برداشته و کباب ها را چک کنید. در صورتی که خوب سرخ شده باشند، سیخ ها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر گوشت مرغ نیز سرخ گردد. (حداکثر 1 ساعت و 30 دقیقه زمان ضروری است. اما اگر از زمان طعم دار کردن مرغ ها، مدت زیادی گذشته و مرغ ها کاملاً نرم و لطیف شده باشند، زمان پخت کمتر از 1 ساعت خواهد بود.)
- جوجه ها را از تابه خارج و به ظرفی برای سرو منتقل کنید.
طرز تهیه جوجه چینی با شیر
نوع دیگری از جوجه چینی وجود دارد که به سیخ چوبی احتیاج ندارد. کافیست مایع بنیه را آماده نموده و مرغ ها را به آن آغشته، سپس در تابه سرخ کنید. در این قسمت به طرز تهیه جوجه چینی بدون سیخ پرداخته ایم. مواد زیر به تعداد 4 نفر در نظر گرفته شده است. زمان آماده سازی مواد حداکثر 2 ساعت و زمان پخت 1 ساعت است.
مواد لازم
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
عصاره لیموترش | به میزان دلخواه |
شیر | نصف لیوان |
دم نمودهٔ زعفران | 2 قاشق غذا خوری |
کره و روغن سرخ کردنی مایع | به میزان لازم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
آرد | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 1 حبه بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ماءالشعیر کلاسیک | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل آماده سازی گوشت
- فیله سینه مرغ را به قطعات طولی برش دهید.
- در ظرفی گود، سیر و پیاز را رنده کنید، سپس آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه و دم نموده زعفران را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
- مرغ ها را به مخلوط طعم دار بالا افزوده و خوب ورز دهید.
- روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مراحل آماده سازی مایع جوجه چینی
- شیر را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ولرم گردد. (شیر نباید به نقطه جوش برسد و دست را بسوزاند.)
- شیر را از روی اجاق گاز برداشته و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر مایه عمل آید.
- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا نموده و سفیده ها را در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید تا کف کند، سپس به شیر اضافه کنید.
- زرده تخم مرغ، ادویه، ماءالشعیر کلاسیک و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد را کم کم به مواد قبل افزوده و خوب هم بزنید تا مایعی یک دست و غلیظ به دست آید.
- مایع جوجه چینی آماده است. برای پخت و کبابی کردن، مراحل پخت را دنبال کنید.
مراحل پخت
- گوشت های طعم دار را از یخچال خارج کنید.
- گوشت ها را یکی یکی به مایع جوجه چینی آغشته کنید و روی کاغذ روغنی یا آبکش قرار دهید تا مواد اضافی آن گرفته گردد.
- در تابه، میزانی کره و روغن مایع ریخته و اجازه دهید کاملاً داغ شوند.
- جوجه را یکی یکی در روغن داغ سرخ کنید. هر طرف سرخ شد، آنها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز کاملاً سرخ گردد.
- پس از این که تمامی گوشت ها سرخ شد، جوجه چینی شما آماده سرو است. آنها را به ظرفی دیگر منتقل و نوش جان فرمائید.
کلام آخر
جوجه چینی، غذایی لذیذ و خوش پخت است که به راحتی در منزل تهیه می گردد. برای تهیه این کباب دلچسب از دو طرز تهیه جوجه چینی که در این مقاله ذکر شده است، بهره ببرید. بعلاوه حتماً عکس جوجه چینی که براساس این مقاله تهیه نموده اید را در انتهای این مقاله از وبلاگ قالب وبلاگ ها کامنت کنید.
منبع: اسنپ مارکت