5 نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

به گزارش قالب وبلاگ ها، ساندویچ مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که می توانید آن را در منزل به صورت سالم و با روشی بسیار آسان تهیه کنید.

5 نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

قالب وبلاگ ها | ساندویچ ازجمله غذا های محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می گیرد. جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به راحتی قابل تهیه کردن است، هواداران زیادی دارد.

به گزارش قالب وبلاگ ها ، ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می شوند.

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ هاست که به علت داشتن مرغ، قارچ و پنیر پیتزا یک غذای کامل و مغذی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و خانگی همراه با ارائه نکات مهم برای تهیه این ساندویچ خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای 3 نفر

فیله مرغ: 5 عدد

پیاز: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 لیوان

نان باگت ساندویچی: 5 عدد

فلفل دلمه ای: 1 عدد

پنیر موزارلا: 150 گرم

پنیر گودا: 5 ورق

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ

مرحله اول: ابتدا قارچ های خرد شده را توی یک ماهی تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده گردد و کمی تفت بخورد. سپس قارچ را توی ظرف خالی کنید. حالا فیله های مرغ را که خرد نموده اید، توی ماهی تابه بریزید و کمی روغن، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ آب بیاندازد و با شعله کم بپزد تا نرم گردد. سپس مرغ های پخته شده را از ماهی تابه خارج کنید.

مرحله دوم: در این مرحله پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن توی ماهی تابه بریزید تا تفت بخورد. وقتی پیاز نرم شد، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا فلفل دلمه ای ها را که به صورت خلالی برش زده اید، به پیاز اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد. سپس مرغ و قارچی را که از قبل آماده نموده اید، به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید. دوباره کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. حالا پنیر موزارلا را توی ماهی تابه بریزید و مواد را با پنیر هم بزنید و کمی زمان بدهید تا پنیر آب گردد. اجاق گاز را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید.

مرحله سوم: در مرحله آخر روی نان باگت یا نان ساندویچی دلخواه تان یک برش ایجاد کنید و خمیر اضافی آن را بیرون بیاورید و سپس لای نان را با مواد آماده شده پر کنید. حالا یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید و لبه های ساندویچ را ببندید و با سس کچاپ یا سس خردل نوش جان کنید. در صورت دلخواه می توانید برش های گوجه، خیارشور و کاهو را نیز به ساندویچ اضافه کنید.

5 نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

1- برای تهیه ساندویچ مرغ می توانید به جای پنیر گودا از انواع پنیر پیتزا بهره ببرید و انتخاب پنیر به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

2- ساندویچ مرغ بهتر است به صورت گرم سرو گردد؛ بنابراین همان زمانی که می خواهید ساندویچ را سرو کنید، آن را آماده کنید. اگر مواد را از قبل آماده نموده اید و سرد شده است، قبل از اینکه آن را داخل ساندویچ بریزید، یک بار دیگر گرم کنید.

3- هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

4- ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

5- برای تهیه ساندویچ مرغ می توانید فیله مرغ را از قبل آبپز کنید و فیله را به صورت پخته به مواد ساندویچ اضافه کنید.

منبع: فرادید

به "5 نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید