طرز تهیه اسپاگتی بلونز رستورانی و حرفه ای

به گزارش قالب وبلاگ ها، غذاهای ایتالیایی هواداران زیادی دارند و حتی می توانند در میان دوست داران غذاهای سنتی ایرانی هم جای خود را باز نمایند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه یک اسپاگتی محبوب را به روش ایتالیایی به شما آموزش می دهیم. اسپاگتی بلونز با عطر سیر و پارمسان، می تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره مهمانی تان باشد.

طرز تهیه اسپاگتی بلونز رستورانی و حرفه ای

مواد لازم برای تهیه

  • اسپاگتی 400 گرم
  • پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین 50 گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پیاز نگینی خرد شده یک عدد بزرگ
  • گوشت چرخ نموده مخلوط گوسفند و گوساله 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
  • سیر له شده سه تا چهار حبه
  • کرفس نگینی خرد شده یک ساقه
  • هویج نگینی خرد شده یک عدد
  • گوجه فرنگی پوره شده پنج عدد
  • عصاره گوشت 500 میلی لیتر
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • برگ بو یک عدد

طرز تهیه اسپاگتی بلونزه

مرحله اول

دو سوم یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و در آن نمک و یک قاشق روغن زیتون بریزی و منتظر بمانید تو آب به جوش بیاید.

اسپاگتی را در آب جوش بریزید و وقتی رشته های آن کمی نرم شد، آب کشی کنید.

مرحله دوم

برای تهیه سس بلونزه، در تابه ای حاوی روغن زیتون مخصوص سرخ کردن، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف گردد. برای تهیه اسپاگتی بلونزه نیازی به پیاز داغ ندارید، پس قبل از طلایی شدن، گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده گردد.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ گردد. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم

پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا خوش رنگ گردد. سپس عصاره گوشت و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد.

مرحله پنجم

در آخر سس را با میزانی نمک و فلفل سیاه و نیمی از پودر پنیر پارمسان مزه دار کنید.

اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید. سس بلونزه ای که تهیه نموده اید را روی آن بریزد و به جامانده پودر پارمسان را روی آن بپاشید. اسپاگتی بلونزه شما آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اسپاگتی بلونز رستورانی و حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی بلونز رستورانی و حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید