طرز تهیه آرد بادام خانگی با تمام فوت و فن هایش

به گزارش قالب وبلاگ ها، با توجه به خواص فوق العاده مصرف بادام برای بدن می توانیم با طرز تهیه آرد بادام خانگی بسیاری از دستورالعمل های آشپزی چه در شیرینی پزی و چه در تهیه انواع غذا به جای آرد سفید از این آرد استفاده کنیم. به خصوص برای افراد مبتلا به سلیاک که به گلوتن حساسیت دارند، این آرد می تواند برترین گزینه باشد. اگر چه آرد بادام از آرد سفید و گندم سنگین تر است اما مصرف آن چه به صورت نصف به نصف و چه جایگزین کردن کامل آن هیچ مسئله ای ایجاد نمی کند. البته این آرد نسبت به آرد های دیگر نسبتا گران تر است، اما برای بدن بسیار بی ضرر و مقوی است.

طرز تهیه آرد بادام خانگی با تمام فوت و فن هایش

تهیه آرد بادام خانگی بسیار راحت است و سرشار از چربی های اشباع نشده بوده که از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و دیگر بیماری هایی که به خاطر کلسترول بالا در فرد ایجاد می گردد، جلوگیری می نماید. از طرفی فیبر موجود در آن عملکرد دستگاه گوارش شما را تنظیم خواهد نمود. آرد بادام سرشار از کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است که از پوکی استخوان جلوگیری می نماید. در این دستورالعمل طرز تهیه آرد بادام خانگی را شما آموزش می دهم. شما می توانید هر چند وقت یکبار این آرد را تهیه نموده و برای چند وعده از آن بهره ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آرد بادام خانگی

  • آب جوش به میزان دلخواه
  • بادام به میزان دلخواه

طرز تهیه آرد بادام خانگی با تمام فوت و فن هایش

مرحله اول

آرد بادام برترین گزینه برای افرادی است که به بیماری سلیاک مبتلا هستند یا به گلوتن حساسیت دارند. با تهیه این آرد در خانه می توانید از مصرف آرد سفید اجتناب کنید و یک رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشید. طرز تهیه آرد بادام بسیار آسان است و تنها در چند مرحله ساده می توانید آن را تهیه کنید و در شیرینی پزی و آشپزی استفاده نمایید.

برای آغاز بادام ها را داخل یک کاسه بریزید و آب جوش روی آن ها بریزید؛ به مقدار ای که روی بادام ها را بگیرد. بگذارید ظرف به مدت چهار تا پنج ساعت کنار بماند تا بادام ها حسابی خیس خورده و پوستشان جدا گردد.

مرحله دوم

بادام ها را آبکش نموده و آغاز کنید پوست آن ها را بگیرید. سپس آن ها را داخل یک سینی بریزید و حدود دو تا سه روز کنار قرار دهید تا بادام ها خشک شوند. سپس بادام ها خشک شده را داخل مخلوط کن ریخته و چند پالس بزنید تا پودر شوند. پودر بادام را الک نموده و دانه های درشت تر را دوباره الک کنید. بهتر است اگر آسیاب قهوه دارید، از آن به جای مخلوط کن بهره ببرید. پس از چند بار مخلوط و الک کردن آرد بادام شما آماده است و حالا می توانید با استفاده از انواع شیرینی ها و دسرهای خوشمزه تهیه کنید.

نکات طرز تهیه آرد بادام خانگی

  • از آرد بادام می توانید در تهیه انواع غذاها، شیرینی، دسر و کیک بهره ببرید.
  • افراد مبتلا به سلیاک که رژیم غذایی بدون گلوتن باید داشته باشند می توانند از آرد بادام جایگزین آرد ساده استفاده نمایند. اما اگر ممانعتی برای استفاده از آرد سفید ندارید، می توانید به میزان نصف نصف از آرد ساده و بادام برای آشپزی بهره ببرید.
  • همانطور که گفتیم این آرد خواص بسیار زیادی دارد که مصرف آن برای برای تمام افراد و به خصوص بچه ها توصیه می گردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آرد بادام خانگی با تمام فوت و فن هایش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آرد بادام خانگی با تمام فوت و فن هایش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید