سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

به گزارش قالب وبلاگ ها، سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا را می توانید از فروشگاه های موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید.

سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 18 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد فلفل تند هالوپینو
  • 700 گرم سینه مرغ
  • 225 گرم ماکارونی شکلی
  • 110 گرم پنیر خامه ای
  • 200 گرم سالسا
  • یک عدد آووکادو خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل های را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفل ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته های آنها را جدا کنید و تخم ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
  2. مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل های خرد شده و ماکارونی ها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 312
  • چربی: 14 گرم
  • کلسترول: 37 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 600 میلی گرم
  • پتاسیم: 176 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید