سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
به گزارش قالب وبلاگ ها، سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا را می توانید از فروشگاه های موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید.

- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 18 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو عدد فلفل تند هالوپینو
- 700 گرم سینه مرغ
- 225 گرم ماکارونی شکلی
- 110 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم سالسا
- یک عدد آووکادو خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل های را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفل ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته های آنها را جدا کنید و تخم ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
- مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل های خرد شده و ماکارونی ها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 312
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 37 میلی گرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 17 گرم
- سدیم: 600 میلی گرم
- پتاسیم: 176 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: irantemp.gigablog.ir
شناسه مطلب: 15770
به "سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید