خاص ترین طرز تهیه ماهی کبابی با آب پیاز
به گزارش قالب وبلاگ ها، اگر از طعم های تکراری ماهی کبابی خسته شده اید یا به دلیل بوی زهم ماهی از کباب کردن آن منصرف می شوید، حتما این روش را امتحان کنید.
ماهی کبابی جزو یکی از غذاهای پای ثابت ما ایرانی ها خصوصا در دورهمی و تفریحات است؛ روش های مختلفی برای طبخ این غذای لذیذ وجود دارد که همه آن ها به نوبه خود بسیار خوشمزه هستند؛ اما ما امروز در این مطلب از قالب وبلاگ هامگ قصد داریم یکی از خوشمزه ترین رسپی های طرز تهیه ماهی کبابی را به شما آموزش دهیم تا با استفاده از آن در مهمانی های خود بدرخشید.
https://video.delta.ir/mp4/2023/08/Grilled%20fish.mp4
مواد ماهی کبابی
- ماهی قزال آلا
- کره یا روغن
- آب پیاز
- لیمو یا آب لیمو ترش
- ادویه ماهی کبابی (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه)
طرز تهیه ماهی کبابی با توری
نکته کلیدی برای داشتن یک ماهی کبابی خوشمزه این است که داخل ماهی به خوبی پخته شود، به همین دلیل بهترین سایز ماهی برای کباب نهایت تا نیم کیلو است.
مرحله اول
برای تهیه ماهی کبابی رستورانی، نوع برش آن بسیار مهم است؛ برای این مدل درست کردن ماهی لازم است با استفاده از چاقو تیز، از قسمت پشت ماهی شروع به برش زدن می کنیم؛ هنگامی که ماهی به طور کامل مانند فیلم برش خورد، داخل ان را تمیز کرده و می شوییم.
مرحله دوم
بعد از شستن ماهی در این مرحله لازم است ادویه های گفته شده را به آن اضافه کنید؛ ابتدا با نمک شروع می کنیم؛ سعی کنید همه جا ماهی را به خوبی نمک بزنید. در مرحله بعد فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و با دست به خوبی ماساژ می دهیم تا ادویه ماهی به خوبی به خورد آن برود؛ باقی ادویه را نیز نگه داشته که در ادامه به آن نیاز داریم.
مرحله سوم
اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت روی ماهی بماند؛ سپس لازم است زغال یا گاز را از قبل آماده کنید. (اگر از زغال برای کباب کردن ماهی استفاده می کنید آن را زیاد باد نزدی چرا که روی ماهی سوخته و درون آن خام می ماند).
مرحله چهارم
بعد از آنکه ماهی به خوبی طعم دار شد، آن را داخل توری قرار داده و روی منقل می گذاریم. برای این روش طبخ ماهی کبابی باید پوست ماهی به خوبی کباب شود به طوری که روی آن تاول تاول شده، سپس ماهی را از روی منقل برداشته درب توری را باز کنید و پوست ماهی را به آرامی بردارید.
مرحله پایانی پخت ماهی کبابی
در این مرحله به یک عدد پیاز نیاز داریم که آن را رنده زده و آب آن را بگیرید؛ سپس آب پیاز را به همه قسمت های ماهی که پوست آن را برداشته بزنید. در مرحله بعد برای لذیذ شدن طعم ماه با استفاده از یک فرچه مناسب مقداری روغن به آن بزنید. البته این مرحله کاملا به دلخواه شما قابل حذف است.
سپس ادویه های به جای مانده را به آن بزنید و در نهایت تمام قسمت های ماهی را لیمو یا آب لیمو زده و درب توری را ببندید. مراحل ادویه زدن را برای قسمت دیگر ماهی نیز تکرار کنید. سپس از قسمت داخل ماهی آن را روی منقل بگذارید تا به خوبی کباب شود و بعد برگردانید تا سمت دیگر ماهی کباب شود. در نهایت کباب ماهی شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید.
منبع: پیام دلتا