سمنو پزون در آشپزخانه اوپن

به گزارش قالب وبلاگ ها، مراسم سمنوپزان در روزهای خاصی از سال مانند روزهای منتهی به نوروز برگزار می شد. زمانی که همه کارها دسته جمعی و شراکتی بود.

سمنو پزون در آشپزخانه اوپن

قالب وبلاگ ها، اما حالا که دیگر خبری از آن خانه های بزرگ و حیاط های قدیمی و شلوغ نیست، شما که هستید. شما می توانید سمنو را خودتان درست کنید که هم مطمئن تر است و هم خوشمزه تر.

مواد لازم

یک کیلو گندم

3 کیلو آرد سنگک

آب به میزان لازم

خلال پسته و بادام به میزان دلخو

1. گندم ها را خوب پاک کنید و بشویید. بعد از اینکه گندم ها را شستید یک ظرف مناسب انتخاب کنید و گندم ها را در آن خیس کنید. گندم ها سه روز باید در آب باشند و خوب خیس بخورند. یادتان باشد در این سه روز باید چند بار آب گندم ها را عوض کنید.

2. بعد از سه روز خیس خوردن، گندم ها جوانه می زنند؛ حالا وقتی است که باید گندم ها را در دستمالی تمیز و مرطوب بریزید تا ریشه بزنند.

3. بعد از یک تا دو روز که گندم ها جوانه زدند، باید آنها را در یک سینی بزرگ پهن کنید و پارچه ای خیس روی آنها بیندازید تا ساقه نقره ای شان در بیاید.

4. حالا باید گندم نقره ای شده را چرخ کنید یا اینکه در یک هاون بزرگ خوب بکوبید.

5. بعد از اینکه گندم ها را خوب چرخ کردید در یک صافی بریزید، به طوری که شیره آن از پوستش جدا شود. شیرینی سمنو از شیره سفید رنگ گندم است.

6. آرد را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و شیره گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شود و یک مایع رقیق به دست آید. یادتان باشد مخلوط آرد و شیره گندم را مرتب باید هم بزنید تا کم کم غلیظ شود.

7. وقتی آب سمنو کشیده شد، کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا خوشرنگ شود. اگر دوست دارید ده دقیقه بگذارید سمنویتان دم بکشد، اگر هم دوست ندارید شعله را خاموش کنید. سمنوی شما آماده است. پسته و خلال بادام را بعد از برداشتن سمنو از روی اجاق اضافه کنید.

روغن نه!

سمنو به روغن احتیاج ندارد، به هیچ وجه روغن درون سمنو نریزید که خراب می شود.

شکر

هیچ وقت در سمنو شکر نریزید. شیره گندم خودش بهترین شیرین کننده است.

منبع: همشهری آنلاین

به "سمنو پزون در آشپزخانه اوپن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سمنو پزون در آشپزخانه اوپن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید