ارائه روش هایی برای ایجاد ارزش افزوده در ضایعات مواد غذایی
به گزارش قالب وبلاگ ها، رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه برای ایجاد ارزش افزوده در صنعت غذایی احتیاج به توسعه فناوری داریم، گفت: در این راستا کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه روش های ایجاد ارزش افزوده از ضایعات مواد غذایی و شناسایی چالش های ملی در ایمنی و امنیت غذایی به اسم جهت گیری های تحقیقاتی در این مؤسسه انتخاب شده است.

به گزارش قالب وبلاگ ها دکتر قدیر رجب زاده امروز در وبینار ماموریت محوری و پاسخگویی به احتیاجهای کشور در حوزه صنایع غذایی، این مؤسسه را یک مؤسسه تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی دانست و اضافه نمود: انجام پژوهش های کاربردی و ایجاد ارزش اضافه نموده، ایجاد امنیت غذایی و سلامت غذایی و ارائه خدمات به سایر مؤسسات علمی و تحقیقاتی از جمله ماموریت های این مؤسسه تعریف شده است.
وی با اشاره به بخش های مختلف تحقیقاتی در این مؤسسه اظهار کرد: این مؤسسه برای انجام تحقیقات کاربردی به آزمایشگاه هایی چون زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، نانو فناوری مواد غذایی و خدمات پلاسما مجهز شده است.
رجب زاده، با اشاره به جهت گیری های پژوهشی در این مؤسسه یادآور شد: شناسایی چالش های ملی در ایمنی و امنیت غذایی و ارائه راهبردهای برون رفت از چالش ها، کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه روش های ایجاد ارزش اضافه نموده از ضایعات مواد غذایی، طراحی و ارائه دانش فنی جیره های غذایی در شرایط خاص، ارائه دانش فنی فراوری مواد اولیه در صنایع غذایی، پاسخگویی به احتیاجهای پژوهشی و نوآورانه در صنایع غذایی از جهت گیری های تحقیقاتی ما به تعداد می رود.
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، همکاری با سایر دستگاه ها را از دیگر زمینه های فعالیت این مؤسسه نام برد و اضافه نمود: بر اساس اعلام وزارت علوم، این مؤسسه رتبه اول را در تعداد قراردادهای همکاری دارد.
رجب زاده تعداد اختراعات این موسسه را 36 مورد اعلام نمود و یادآور شد: برای ایجاد ارزش اضافه نموده در صنعت غذایی احتیاج به توسعه فناوری داریم و این مؤسسه افتخار دارد که از سوی بخش های صنعتی تقاضاهایی را دریافت نموده است، ضمن آنکه ما هم در حوزه صنعت پیشنهاداتی داشتیم که مورد موافقت قرار گرفته است.
منبع: خبرگزاری ایسنا