با خوردن این غذاها خود را به کشتن می دهید ، افزایش خطر حمله قلبی با غذاهای فوق تولید شده
به گزارش قالب وبلاگ ها، نتایج دو تحقیق نشان داد که غذاهای فوق فرآوری شده خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد. این تحقیقات به نشست سالانه انجمن قلب و عروق اروپا، ارائه شده و این انجمن خواهان اقدامات جدی در این مورد شده است.
به گزارش قالب وبلاگ ها، بر اساس این دو تحقیق که به گفته یکی از کارشناسان تغذیه باید به عنوان زنگ خطری برای همه دولت های سراسر دنیا عمل کند، غذاهای فوق فرآوری شده به طور قابل توجهی خطر فشار خون بالا، بیماری های قلبی، حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.
مصرف دنیای اقلام به شدت فرآوری شده مانند غلات، اسنک های پروتئینی، نوشابه های گازدار، غذاهای آماده و فست فود در سال های اخیر افزایش یافته است. در بریتانیا و آمریکا، در حال حاضر بیش از نیمی از میانه رژیم غذایی شامل غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) است. بعضی از افراد، به ویژه افرادی که جوان تر، فقیرتر یا از منطقه ها محروم هستند، 80 درصد رژیم غذایی شان حاوی غذاهای فوق فراوری شده است که استفاده از این مقدار غذای فوق فراوری شده این امری معمول در میان این اقشار است.
تحقیقات تازه استارک به شواهد فزاینده مضر بودن غذاهای فوق فراوری شده اضافه می نماید. کارشناسان معتقدند این تحقیقات موج جزر و مدی آسیب را که مستقیما به وسیله غذاهای فوق فراوری شده ایجاد می گردد آشکار می نماید. دو تحقیق بزرگ ارائه شده در بزرگترین کنفرانس قلب دنیا نشان داد که غذاهای فراوری شده تاثیر مخربی بر سلامت قلب و عروق دارد.
اولین مطالعه که 10 هزار زن را به مدت 15 سال مورد آنالیز قرار داد، نشان داد کسانی که بیشترین نسبت غذاهای فوق فراوری شده(UPF) را در رژیم غذایی خود داشتند، 39 درصد بیشتر از کسانی که کمترین مقدار UPF را داشتند، در معرض ابتلا به فشار خون بالا بودند.
فشار خون بالا، خطر ابتلا به بیماری های قلبی جدی از جمله بیماری قلبی، بیماری شریان محیطی، آنوریسم آئورت، بیماری کلیوی و زوال عقل عروقی را افزایش می دهد.
تحقیق دوم، متاآنالیز استاندارد طلایی (متاآنالیز عبارت است از ترکیب داده ها و نتایج بدست آمده از یک مرور سیستماتیک با بهره گیری از روش های آماری) روی بیش از 325 هزار مرد و زن، نشان داد افرادی که بیشترین مقدار غذاهای فوق فراوری شده را مصرف نموده بودند، 24 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به عوارض قلبی و عروقی از جمله حملات قلبی، سکته مغزی و آنژین قرار داشتند.
افزایش مصرف روزانه غذاهای فوق فراوری شده در کالری دریافتی به مقدار 10 درصد با افزایش 6 درصدی خطر بیماری قلبی همراه بود. بر اساس تحقیقات صورت گرفته به وسیله چهارمین دانشگاه پزشکی نظامی در شیان در کشور چین، افرادی که UPF کمتر از 15 درصد رژیم غذایی آن ها را تشکیل می دهند، کمترین خطر ابتلا به مسائل قلبی را داشتند.
این یافته ها در نشست سالانه انجمن اروپایی قلب و عروق در آمستردام اعلام شد، جایی که به هزاران پزشک، دانشمند و محقق برجسته قلب دنیا درباره این تحقیقات شرح داده شد. این نتایج باعث شد که کارشناسان خواهان اقدام فوری در رابطه با غذاهای فوق فراوری شده شوند.
بیشتر بخوانید:
- این خوراکی ها به تدریج شما را می کشند
غذاهای فوق فرآوری شده محصولاتی هستند که فرآیندهای متعددی را در طول فراوری طی نموده اند. آن ها اغلب سرشار از نمک و شکر هستند و ممکن است حاوی مواد افزودنی و نگهدارنده باشند. اغلب این غذاها فیبر کمی دارند و فاقد مواد مغذی موجود در غذاهای تازه یا کم فرآوری شده مانند میوه و سبزیجات تازه، ماست ساده و نان خانگی هستند.
منبع: همشهری آنلاین